divendres, 31 d’octubre del 2008

a vore: los gelats!!!!

aco, este va per a tu!!!!!
lo matutero este no se qui és pero ja ho averiguarem!!!!!
gelat de torró!!!!
ingredients:

nata, ous, torró i sucre.

les mesures són una mica "a ull", jajajaaja!!!
més o menos:

1 barra de turró de jijona.

4 ous

sucre depenent de la dolçó de la nata i dels que 'ho han de menjar!! pero una quarta o 300 grs.

nata líquida. jo faig més o menos un litro.

preparació:
montem les clares dels ous a punt de neu. ajuntem la major part del sucre per fer merengue. ho posem a la nevera perque no baixen. guardeu los rovells que després els necessitarem.
montem la nata, com més forta millor. també a la nevera mentre ho preparem tot.
desfem la barra de torró. que si teniu TERMOMIX, la poseu alli i la desfeu!!!!!! jajajajajaja!!!! si no, jo us recomano que la desgraneu en les mans, perque si queden trossets després quan te'l menges és més bo! quan estigue desfetet ho ajuntem amb el sucre que ens quede. hi ajuntem el rovell de l'ou, de 2 ous.

una vegada estan les tres parts preparades és qüestió d'unir-ho tot.

barregeu amb molt de compte que no us baixen les clares. molt a poc a poc.

una vegada arreglat deixeu ben tapat al congelador unes dos hores mínimes.

sobretot que no se gele, si teniu un gongelador frost!!! diguessem que podeu anar a Radio Ferré i comprar-ne un de NO frost!!

en serio si se gela queda com a aigualit i molt dur. jo us aconsello si teniu un congelador antic que damunt les Tuper o allí on ho tingueu, a més de la tapa li poseu una bolta de paper film.

vinga pos a disfrutar del geladet!!!!!

5 comentaris:

roser ha dit...

pareu!!!!!!!! que m'he deixat una cosa!!!!
quan desfeu lo torró he dit que ho ajunteu amb el sucre, però també s'ha d'ajuntar amb els rovells d'ous. amb 2 rovells d'ous.

AKO ha dit...

epaaaaaaaa!
Se me fa la boca aigua, però trobo que m'esperare a que passe nadal per fer-lo..jejejeje
GRÀCIES !!!

AKO ha dit...

Per cert, pots tornar a editar el text i posar el que t'has deixat..jejeee

Neus ha dit...

Escolta a vore si este curs augmentarem el volum!
Per a menjar una mica sa us recomano que visiteu: congelatsfrimont.blogspot.com.

saharien ha dit...

sou unes marujes !!!!!! pero lo gelat te bona pinta